3 Tips Cara Membuat Kucing Gemuk (Giveaway Inside!) – MewPawmily Keluarga Kucing ❤

3 Tips Cara Membuat Kucing Gemuk (Giveaway Inside!) – MewPawmily Keluarga Kucing ❤


3 tips to make your cat fat Hello, everyone Welcome back to MewPawmily channel I’m ayah, Puding and Pastel’s hooman this time I want to tell you about One of the most asked question in MewPawmily’s social media: Instagram and Youtube It’s about how to make cat gain more weight, like Puding and Pastel this time I want to answer that question, and tell you 3 tips to make your cat more fat Oke, to the point The first tips is Keep your cat healthy and make sure your cat’s appetite is always in a good state Why is it important? because the more healthy your cat, the better appetite it will have and your cat will eat more and become more fat If your cat experiences stress because uncomfortable environment, fight with other cats, or other reasons it will affect your cat’s appetite and it will make your cat loss weight so that’s the first tips The second tips is, sterilize your cat Sterilization has pro and cons but here I support cat sterilization The fact is, every cat I have sterilized will have better appetite after being sterilized and of course they become fatter So my #2 tips is sterilize your cat to make your cat fatter and healthier Next, the third tips is about food it’s actually depends on your cat’s preference so you have to find what food is the most suitable for your cat because if your cat like a kind of food it will eat more and becomes fatter My tips is if your cat doesn’t really like dry food you can mix it with wet food dryfood is usually cheaper than wetfood so you can mix it to save your money Next tips, you can give your cat organic food like boiled chicken or raw egg I will make special video about this, and explain it more specifically Next, you can give your cat vitamin you can find it in petshop like gel vitamin, or oil fish tablet Still about cat food your cat must have its own preference sometimes the most suitable food for your cat, doesn’t suitable at all for other cat so you have to try find it From my experience I already try several cat food brand actually there’s several brands that suitable with Puding and Pastel but currently I’m using Vigor n Sage I’ll show you here so currently Puding and Pastel are consuming this Vigor n Sage, this one is Ginseng Well-Being from chicken and seaweed why do I use this catfood? because this uses 0% protein from grain for cats, there’s cat food that uses protein from grain it’s actually ok, but it’s better if your cat eats protein from meat, not grain and this brand doesn’t use grain at all so I prefer to use this and the first impression using this brand Puding and Pastel immediately love it and when I smell it it actually smells good even I want to try this There’s 4 variant from Vigor n Sage and right now I want to announce a GIVEAWAY! before that, I want to explain to you about other variants beside Ginseng Well-Being from chicken and seaweed this is Lily Root Beauty, made from fresh salmon and seaweed Puding and Pastel really love this because of salmon this variant is also for adult cat like the first variant And next, this one is for kitten Wolfberry Well-Being variant from fresh chicken and seaweed this also uses chicken, but for kitten and the last one this is made for sterilized cat or overweight cat So if Puding or Pastel becomes overweight, I’ll use this variant Lotus Leaf Weight Control from lamb Ok, back to giveaway so I’ll give this 3 catfood packs 400gr each the big one is 10kg and these are 400gr each smaller version so I’ll give these packs to 3 lucky winners How to join: 1: Subscribe MewPawmily channel 2: Turn on notification 3: Write comment in this video, why do you want to try Vigor n Sage About the winner, read description Ok that’s it for today Don’t forget to follow all our contents in Instagram and Youtube See you in next videos, bye

21 Replies to “3 Tips Cara Membuat Kucing Gemuk (Giveaway Inside!) – MewPawmily Keluarga Kucing ❤”

  1. Lily root beauty buat Lala (yang biasanya pilih-pilih makan),
    wolfberry well being buat Batman,
    Lotus leaf weight control buat si Bima (si Bima 5 kg lebih udah over weight nggak sih. Haha). Cocok mah ini kayaknya..

  2. Kalau saya baca di http://www.vigornsage.com/id/cat-id makanan kucing ini kaya akan protein tinggi dan kandungan herbal yah. Cocok untuk kucing supaya terhindar dari masalah bulu & kulit, gangguan pencernaan, kesulitan buang air besar, dan masalah kesehatan lainnya. Tidak hanya sekedar makanan yang mengenyangkan Anabul, tapi mengandung juga ramuan herbal yg bermanfaat 😺😺😺 wah boleh nih di coba.

  3. Pengen dong nyobain Vigor & Sage nya yah, buat Kucingku si Dodo & Mechi. Apalagi skrg kan dah masuk cuaca / musim yg gk nentu gtu, pasti kocheng kocheng butuh nutrisi lebih banyak & yg organik termasuk protein, merk ini bisa memenuhi asupan protein harian kochengku. Kalau nutrisi tercukupi, nanti kucing jd sehat & Endut kyk puding pastel hhe

  4. Tips nya boleh di coba ayah…
    Kasih aku give awaynya ayah.. aku mau kasih vigor&sage nya ke kucing aku namanya kupay, dia kitten aku baru nemuin dan adop dia dari gorong2 yah.. aku rasa dia butuh asupan yang baik seperti yang terkandung di vigor&sage. Karna aku mau kupay ku gendut kaya puding dan pastell… salam cium cubit ya yah.. buat puding pastell.. mmuuaachhh

  5. Terimakasih tips nya ayah 💖💖💖
    Aku mau banget cobain kasih anak bulu aku meona & snowy (thesparkle.cat (on ig)) vigor & sage varian lily root beauty karena kandungan protein yg digunakan ga pakai biji-bijian seperti jagung dan kedelai. Mereka berdua juga suka bangeeet makanan dari chicken atau salmon 💖💖💖

    Wish we are luck 😆😆😆

  6. Terimakasih banyak ayahhh pastel dan pudding. Aku pengen menangin giveawaynya nih soalnya kucing aku udah di kasih makan kok kagak gemuk2 gitu. Aku jadi galau, kucingku jadi ikutan galau :'(

  7. Maw nyoba Vigor & sage buat si bpk yg uda steril tapi tetap kuyuss
    berat badan syusah naiknya krn dy teteup aja picky makannya (termasuk vit juga gitu ) dan kalo makan dikit
    Makassiiihhh

  8. Tertarik bgtt cobain yg Lily Root Beauty buat kucingku si Blackey, yg skrg bulunya lagi sering rontok 😩 moga2 bisa bikin bulu kucingku makin berkilau cantik ( mukanya ganteng pdahal 😀 )..Dan insyaAllah bakal cocok ya, krn selama ini dia jg dry food nya biasanya grain free, plus doyan salmon jg dia kyk PudStel ☺

  9. Makasih tipsnya ayaaah❤ selalu suka nontonin video nya puding dan pastel karna menghibur banget dikala mumet sama tugas kuliah hihi❤ btw aku pengen bgt cobain vigor&sage nya ayah untuk kucing2ku namanya goza&gozi, mrk baru steril beberapa bulan dan lalu, dan kayanya kandungan di vigor&sage bagus untuk mereka berdua. Wish we luckk!! Biar goza gozi gendut kaya puding pastel hihi. Oiya puding pastel ayo main barengg goza gozi, sama sama tinggal di bandung looh😝❤

  10. Jadi pengen coba Vigor & Sage kitten utk anak-anaknya Molly. Fisiknya aja keliatannya buntel kayak Puding (eh 🤭) tapi kalo dipegang kurus. Semoga bisa untuk nambah nafsu makannya anak-anak Molly 🤲🏻😁

  11. Kucingku Jero si kucing kampung yg aku pungut dr jalan wkt itu pincang.kini dia jd bagian keluarga, suka nimbrung kalau ada orang ngobrol.haha
    Aku tertarik untuk ikutan give away karena pgn coba makanan DF puding pastel ke si Jero biar dia bisa makin sehat, tambah montok dan pinter.y

  12. Thx ayah tips nya…. Aku baru denger makanan kucing merek vigor and sage, mau nyoba ngasih ke kucing kucing ku biar mereka sehat" dan gendut-gendut kaya puding pastel.. Klo gendut kan enak di peluk nya trus lucu klo lg duduk liatnya… ❤️❤️❤️😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *